Accessoires voor onze grond- en tafelmoestuin:

Extra plank

U kan als U dat wenst een extra draagplank laten plaatsen onderaan de tafelmoestuin. Deze wordt tussen de poten bevestigd.

Prijs per meter in hard hout

(prijs op aanvraag)


Wieltjes

Voor
onze tafelmoestuinen, weliswaar zonder serretje, kunnen we wielen voorzien.
Deze wieltjes zijn geschikt voor harde ondergronden, geen gras of aarde ondergronden.

4 wielen *
6 wielen *

* prijs op aanvraag


Grond- en hulpstoffen

DCM Hydrokorrel

Gebakken en gewassen korrels van zuivere klei die veilig zijn voor de planten. Voor een optimale drainage en waterverdeling in potten. Ook geschikt als decoratief afdekmateriaal voor binnen en buiten en maakt grote potten minder zwaar. Toepasbaar in de biotuin.

Verkocht in zakken van 40 liter
(prijs op aanvraag)

DCM Vivimus® Groenten & Fruit

Bodemverbeteraar voor het aanplanten van groenten en fruit. Om te mengen in de grond bij het aanplanten van alle soorten groenten en fruit, in serre en in volle grond. Bevat zeewiermeel (sporenelementen), gedroogde paardenmest en een hoog gehalte aan organisch materiaal voor een stimulatie van het bodemleven en humusrijke en luchtige grond.

Verkocht in zakken van 40 liter (prijs op aanvraag)

DCM Ecoterra® Groenten & Kruiden

Potgrond met een specifieke samenstelling voor het zaaien en kweken van groenten en kruiden. Ideaal voor gebruik in potten, moestuinbakken of m² tuinen. Deze potgrond bevat extra zeewierkalk voor een optimale zuurtegraad van de grond voor groenten en kruiden. Ook bevat het lavameel voor een ideale structuur en sporenelementen om gebreksverschijnselen bij jonge planten te voorkomen. DCM Ecoterra potgrond voor kruiden en groenten is geschikt voor de bio tuin.

Verkocht in zakken van 60 liter (prijs op aanvraag)