BESCHRIJVING

Yves Rocher is een onderneming die veel belang hecht aan het milieu en aan haar personeel… de link tussen beide is terug te vinden in een « moestuin » die ter beschikking staat van het personeel om er samen kruiden, groenten, vruchten en bloemen te kweken.

16 moestuinbakken van gelijke grote met elk hun eigen thema. Naast de Gin bak, de thee bak of de BBQ bak staat er in de moestuin ook bakken met de bloemen die gebruikt worden in de producten van Yves Rocher.

Het project werd bedacht door « Agentschap Pro First », werd uitgewerkt door « Les Potagers de Thomas » en opgebouwd in samenwerking met het personeel als Team Building. Maar liefst 150 personeelsleden werden ingezet om samen de moestuin op te bouwen.

De moestuin heeft een oppervlakte van 625m² afgesloten met een houten kastanje afsluiting. In de moestuin zijn er ook fruitbomen geplant, artisjok en aarbeienplanten.

Om de moestuin te kunnen inzetten voor professionele doeleinden werd er stroom en internet voorzien. Een moestuin als vergaderzaal.

« les Potagers de Thomas » ondersteunt bedrijven om een moestuin project te realiseren.